Indlæser...

90 dages ombytningsret!

Hos os får du 90 dages ombytningsret! Hvis du har købt det forkerte produkt eller måske blot ønsker at bytte det til noget andet, så hjælper vi med glæde. Kontakt os, og vi vil sende dig et link til et næsten udfyldt formular, som du skal bruge til din retur. Hvis du vil annullere dit køb indenfor 14 dage efter anulleringsperioden, så kan du læse mere på denne side.

BYTTEKRITERIER:

  1. Produktet returneres i ny og uskadet stand, såvel som med ubrudt emballage.
  2. Produktet er ikke specielt lavet til dig.

DU VÆLGER MELLEM TO METODER VED BYTTE:

1 Køb en ny vare i dag, returner de(n) forkerte vare(r) og få pengene tilbage for de returnerede varert (hurtigste måde, varerne sendes med posten i dag eller i morgen).

Hvis du vælger denne returmetode, så kan du allerede bestille dine nye produkter i onlinebutikken, der placeres som en almindelig ordre. Send derefter produkterne tilbage til os. Når returen er modtaget af os, så går den videre til godkendelse, og når vi har accepteret returen vil vi tilbagebetale beløbet til det kontonummer, som du angav i returformularen. Det tager normalt 1-2 uger fra den dag, du sender returen.

2 Returner produktet og modtag en rabatkode med tilsvarende værdi, som du til enhver tid kan bruge i vores online butik.

Returner produkterne til os, og når returen er modtaget vil den gå videre til godkendelse, og når vi har godkendt returen vil du automatisk modtage en rabatkode på e-mail, der kan bruges i onlinebutikken. Rabatkoden svarer til den returnerede produktværdi, og anvendes til at handle med de nye produkter som du ønsker at bytte til. Rabatkoden bruges ved kassen hvor beløbet fratrækkes, se også instrukserne i den e-mail der indeholder rabatkoden.

*90-dages ombytningsretten adskiller sig fra fortydelsesretten, idet du altid får et produkt og ikke pengene tilbage.

Kontakt os nu for at få en udfyldt formular!

LumenDaylight.dk – Anmeldelser