Indlæser...

CanM8 3R styrestrømgiver

Bedømmelse:
70 % of 100
  • Giver dig et ntt styrestrømssignal
  • Til biler med LED og bi-xenon
  • Til ekstralys, arbejdslys og baklys
1.479 ,-

Inkl. moms

5+ På lager
Varenummer
14947

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Godkendelse: R10
  • Godkendt til: Radiostøj
  • Anvendelsesområde: Tilbehør
  • Spænding: 12 V

CanM8 3R styrestrømgiver

For tilkobling af fjernlys, arbejdslys og baklys på nyere biler

Biler blir stadig mere og mere avancerede, og dette kan gøre det mere problematisk at hente et styrestrømssignal ud til lysprodukter. Dette kan være en stor hindring for nogle, idet den mest ideelle opkobling til lys er med et styrestrømsignal direkte fra de originale lygter. Vi har heldigvis den perfekte løsning til dette problem – CanM8 3R canbus styrestrømgiver fra Britiske Cannect. CanM8 er det mest universelle styrestrømsmodul på markedet, og er kompatibel med de fleste biler på markedet. 

Giver et nyt styrestrømssignal

CanM8 lader dig på enkelt vis læse styrestrømssignalet direkte fra bilens kørselscomputer, og giver et nyt 12v styrestrømssignal til at tilkoble dine lygter. Det unikke ved 3R Highbeam modulet er, at den giver hele 3 styrestrømssignaler fra et enkelt modul. Her får du et signal fra bilens fjernlys som kan bruges til ekstralys, og et signal bagfra, som giver et signal til de ekstra baklys. Det sidste signal kommer fra bilens tænding. Hvis bilens parkeringslys, baklys og nummerpladelys tændes automatisk via bilens tænding, så kan dette signal anvendes til tilkobling af arbejdslys.

Hvad følger der med i pakken?

I denne pakken får du 1 stk. Canm8 3R Highbeam canbus styrestrømgiver. For koblingskemaet kan du se denne i tillægoplysninger fanen ovenfor. For koblingskemaet til netop din bil kan du bare kontakte os, og vi vil fremskaffe det korrekte koblingskema til din bil.

Canm8 logo

CanM8 har base i England og har længe været førende på markedet inden for CANbus relaterede produkter. De er specialister inden for faget, og tilbyder en række produkter, som læser CANbus systemet til bilen. Med disse produkter kan du få signalkabler, som kan styre næsten alt man måtte ønske. Se alle produkter her

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT