Indlæser...

Lazer Linear Centerbeslag

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Centermonterede beslag
  • Fleksibel montering
  • Til Linear-serien
199 ,-

Inkl. moms

100+ På lager
Varenummer
LZ1124K

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Farve lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lazer Linear Centerbeslag

Centerbeslag for en enklere montering af Linear-serien   

Idet der kun følger sidebeslag med Linear-lamperne, så kan det af og til være en kende vanskeligt at montere lamperne hvis monteringsoverfladen ikke stemmer overens med beslagene. Hvis du f.eks. ønsker at montere en Linear-lampe på et skiltbeslag, så vil beslagene ikke passe med skiltbeslaget. Med centerbeslag til Linear-lamperne vil du fat en betydeligt enklere montering. Disse beslag monteres bag lampen og kan skubbes langs hele langsiden på lampen for en perfekt montering. Det anbefales at bruge1 stk beslag til Linear 6, hvorimod det anbefales at bruge 2 stk beslag til Linear 12 og 18.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk glasfyldt nylon beslag med rustfri skruer, møtrikker og spændeskiver. Lamper medfølger ikke og skal købes særskilt.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer
LumenDaylight.dk – Anmeldelser