Indlæser...

Lazer lygtestang

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Understøtter lygterne
  • Skyd lygterne sammen
  • Universale
149 ,-

Inkl. moms

20+ På lager
Varenummer
LZ1120K

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Farve lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lazer lygtestang

Solide lygtestang til at fastgøre lygterne med hinanden.

Lygtestængern fra Lazer lader dig fastgøre to lamper med hinanden via de eksisterende "skinner" i over- og underkanten af lygtehuset. Dette gør, at de monterede lamper bliver langt mere stabile. Det vil også hjælpe betragteligt på vibrationer og rysten i lysbilledet. Lazer støttestang passer til alle lygterne fra Lazer.

Hvad gør dette produkt så godt?

Lyktestængern er utroligt solid, og hjælper til med at understøtte dine Lazer lamper. De har en utroligt god kvalitet, og ved at fastgøre lygterne med hinanden vil man omdanne begge lygterne til én lygte. Der vil derfor også kun være behov for et fastgørelsesbeslag pr. lygte.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Lyktestang og skruer til montering.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer

Anbefalet Tilbehør

ANDRE HAR OGSÅ OVERVEJET

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT