Indlæser...

Lazer Linear stænger

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Understøtter lygteene
  • Reducerer rysten
  • Til Linear serien
149 ,-

Inkl. moms

10+ På lager
Varenummer
LZ1128K-B

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Farve lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lazer Linear stænger

Solide stænger til at understøtte lygterne

Stiverne fra Lazer lader dig stabilisere Linear lygterne, og er utroligt enkle at montere. Stiverne er designet, således de vil passe i sporene bag på lampen, og lader dig placere stangne på hele langsiden af lampen. Dette gør at lampen bliver langt mere stabil, og vigodtioner i lysbilledet reduceres betydeligt.

Hva gør dette produktet så god?

Stiverne er utroligt solide, og hjælper til at understøtte dine Lazer lamper. Stiverne er fremstillet i 2mm rustfrit stål, og kan bøjes op til 90 grader, så du kan montere dem både horisontalt og vertikalt på bilen. Du kan bruge op til flere stænger på lampen, og dette er især nyttigt til større lamper som Linear 18 og derover.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk stang med skruer til montering.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer

Anbefalet Tilbehør