Indlæser...

Lazer skiltebeslag

Bedømmelse:
98 % of 100
  • Til ekstralys og LED-ramper
  • Enkel montering
  • Passer til forskellige størrelser
299 ,-

Inkl. moms

20+ På lager
Varenummer
LZNPM03

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Farve lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lazer skiltebeslag

Fastgørelsesbeslag for enkel montering af ekstralys    

Dette er en genial skiltbeslag løsning fra Lazer, der er særligt velegnet til LED-ramper. Beslaget er designet til at passe til alle Lazers godkendte LED-ramper, men kan også bruges på utroligt mange andre produkter. Beslagene er 100% universelle, og giver en god, stabil og enkel montering af ekstralys. 

Universal og fleksibel

Dette er en pakke, der leveres med to beslag som kan placeres præcis der hvor du ønsker bag nummerpladen, således at mellemrummet mellem fastgørelsespunkterne bliver perfekt til netop din løsning. Beslagene fungerer perfekt til LED-ramper og ekstralys lamper, og kan også anvendes på større produkter hvis beslagene monteres udover nummerpladen. Her er det kun fantasien, der sætter grænsen!

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk beslag, 8 stk rustfrie M6 skruer med bolte og spændeskiver samt. 8 stk selvborende skruer for montering bag nummerpladen.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres panserkit og forlygter. LED-lamperne giver et godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer
LumenDaylight.dk – Anmeldelser