Skilt og signal

Her har vi skilt og signalutstyr! I denne kategori finder du programmerbare skilte, advarselstrekante i LED, og forskellige batteridrevne lysskilte med fod og magnet.
Skilt og signal
Indlæser...

4 varer

pr. side
Stigende orden
 1. -15%
  Lumen Workforce Batteridrevet skilt - magnet
  Lumen Workforce Batteridrevet skilt - magnet
  • Med advarselslys
  • Magneter
  • LED
  Special Price 2.022 ,- Regular Price 2.379 ,-
   
 2. -15%
  Lumen Workforce Batteridrevet skilt - fot
  Lumen Workforce Batteridrevet skilt - fot
  • Med advarselslys
  • Med sugekopsfod
  • LED
  Special Price 3.025 ,- Regular Price 3.559 ,-
   
 3. -15%
  Canlamp Varseltrekant
  Canlamp Varseltrekant
  Bedømmelse:
  100%
  • Med LED dioder
  • Øker synligheten
  • Innebygd arbeidslys
  Special Price 110 ,- Regular Price 129 ,-
   
 4. -15%
  Code3 Programmerbart skilt LED
  Code3 Programmerbart skilt LED
  • Synlig fra 100 meter
  • Programmer op til 99 meldinger
  • Multivolt
  Special Price 16.149 ,- Regular Price 18.999 ,-
   

4 varer

pr. side
Stigende orden

Skilt, ADR, bredlast, førerbil og følg mig skilt

Ledebil skilt og følg meg skilt regler

For selve udformningen af skiltet er der ikke så vældig mange regler. Men én tydelig regel som, der ofte sjuskes med er, at bogstaverne minimum må have højde på 105 mm. 

 • Advarselskiltet skal have følgende udforming:
  (Gælder LED skilt) Teksten udføres med store sorte eller lysende bogstaver, udforming efter trafikalfabetet, med minimum bogstavshøjde 105 mm. De lysende bogstaver skal være hvide eller gule og skal ikke have samme farve som bundfarven på skiltet.
 • Skiltet udformes med teksten på en eller to linjer med minimumsafstand fra tekst til skiltkant eller skiltbord efter normalbestemmelserne i trafikalfabetet. Det må ikke være anden tekst på skiltet.
 • Advarselskiltet må tildækkes eller fjernes når køretøjet ikke er i brug til ledsagning eller til lange, brede eller tunge transporter. For skilt med lysende tekst er det tilstrækkelig at teksten fjernes. Det er ikke tilladt med andre lys eller anden tekst i disse skilte. I førerhytten skal det på godt synlig plads, være en egen bryder som lyser når skilt med lysende bogstaver er i brug.

Bred last skilt til bil og transport

Vi leverer en række bred last skilt, tung last og og lang last skilt. Når længden er mere end 6,00 meter mere end det som er tilsat etter § 5-4 nr. 4, eller bredden er mere end 3,00 meter, eller tilladte aksellaster, last fra akselkombinationer eller totalvægt overskrider det, som er tilladt efter § 5-8 nr. 3, skal både køretøjet og det eller de ledsagende køretøjer være udstyret med advarselsskilt henholdsvis «Lang last», «Bred last» eller «Tung last».


Vejarbejdsskilt til bil med advarselslys

I flere lande i Europa er dette et krav på for eksempel skraldebiler. Der hænger et advarselsskilt bagpå bilen for at varsle andre traffikanter om, at det pågår arbejde fra bilen foran. Vi har sådanne smarte og enkle skilte som kan monteres permanent eller midlertidigt. Vi har opladelige advarselstrekanter, som advarer, når der er behov for det. Til privat brug har vi også små smarte advarselstrekanter som bruges af billister, når de punkterer, driver redningsarbejde eller ja vi har sågar leveret dem til kælkebakker, hvor der er fare for at barn bliver påkørt på kælk. 

Refleks og skilt og mærkning af bil til ADR

Vi tilbyder en række reflekser og skilte til alle mulige afmærkninger på biler. Skilte i aluminium eller plexiglas. Vi tilbyder også reflekterende klistermærker til mærkning af biler, hvis det kræves. . 


LED ledebil skilt med bokstaver, programmerbar

Et programmerbart LED-skilt kan give korrekt synlig varsling og har en række fordele, som et statisk traditionelt skilt ikke har. Du kan faktisk skræddersy, hvad der står på skiltet ned til mindste detalje. Her er der også krav om, at bogstaverne er mere end 105 mm høje. Der er ingen krav om, at der skal være LED skilte foran og bagpå bilen. Det kan være et traditionelt skilt bagpå og en LED foran. Med LED-skilte kan du også nemt skifte program. Lad os sige, at din bil siger LEDEBIL, så skifter du til et program, der siger "STOP VENT". Så kan du effektivt signalere, hvad bilerne bagved skal gøre. Eller du kan have et skilt, der blinker mellem "LEDEBIL" og "FØLG MIG". Eller hvad hvis du leder en kolonne med teksten "FØLG MIG". Når du stopper i enden af ​​kolonnen, ændrer du skiltet til "KØR FORBI" + Pil til venstre.