Indlæser...

Metec LED-bar bøjlefastgørelse

  • Perfekt til kufanger
  • Penere resultat
  • Unik festeløsning
329 ,-

Inkl. moms

10+ På lager
Varenummer
MT888535

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Farve lyktehus: Sort
  • Garanti: 6 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Metec LED-bar bøjlefastgørelse

Genial bøjlefastgørelse lavet specielt til LED-ramper på kofangere

Dette er en genial bøjlefastgørelse som gør det muligt at montere LED-ramper på rør.  Normalt bruger man klemmer som klemmes omkring røret, men dette påvirker desværre udseendet og giver et lidt andet indtrykk. Metecs bøjlefastgørelse monteres til gengæld bag røret, og giver dig således et pænere resultat. Dette giver en mere stilren montering og skjuler fastgørelses-anordningerne til LED-ramper på bøjler, kofangere eller lysbøjler.

Hvad gør bøjlefastgørelsen så god?

Bøjlefastgørelsen monteres bag røret ved at bore et hul i røret. Man monterer herefter et stik med gevind, som bøjlefastgørelse skrues fast i. Fastgørelses-anordningerne til LED-rampen kommer op over bøjlen, og fastgøres på LED-rampens side. Dette vil se særligt pænt ud på en kofanger, idet man ikke har en klemme som går hele vejen rundt om røret og vises på forsiden. Bøjlefastgørelserne er pulverlakkeret sorte og lavet i rustfrit stål for lang levetid. Bøjlefastgørelsen passer til alle LED-ramper med fastgørelses-anordning på siden af lampen, og understøtter alle breddemål som passer på dit rør. Denne fastgørelse er lavet til rør med en diameter på 60mm, 70mm eller 76mm.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 2 stk. Metec LED-rampe bøjlefastgørelser.

Metec logo

Metec er en af Europas største producenter af tilbehør til køretøjer. Siden 1993 har de specialiseret sig i produkter såsom kængurugitre, lysbøjler, bæltebøjler og klemmer til alle køretøjer. Produkterne fremstilles i rustfritt stål og sprudler af kvalitet. Se flere produkter her

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT