Indlæser...

Osram Batterioplader 908 8A

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Til 12V og 24V køretøjer
  • 8A smart batterioplader
  • Flertrins opladningscyklus
669 ,-

Inkl. moms

5+ På lager
Varenummer
OSOEBCS908

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Anvendelsesområde: Tilbehør
  • Spænding: 12 V, 24 V

Osram Batterioplader 908 8A

Vedligeholder og oplader køretøjets batteri

Osram Batterioplader 908 er en 8A batterioplader som oplader og vedligeholder batteriet på både 12V og 24V køretøjer, herunder de fleste biler, varebiler og små lastevogne.

Hvad gør batteriopladeren så god?

Batteriopladeren fra Osram vedligeholder og oplader køretøjets batteri via en 7-trins opladningscyklus, der fungerer ved at trykke på en knap for litiumbatterier, og den kommer desuden også med en 9-trins cyklus for AGM-batterier. Den har en digital LCD-skærm for at gøre tingene mere enkle selv i dårligt lys. Batteriopladeren har en række sikkerhedsfunktioner, herunder omvendt polaritet og kortslutningsbeskyttelse, og den skifter til langsigtig vedligeholdelses tilstanden, når køretøjets batteri er fuldt opladet.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 1 stk. Osram Batterioplader 908, opladekabler til bilbatteri med klemmer eller o-ringterminaler for enkel tilkobling.

Osram logo

Osram har været verdensledende inden for bilbelysning i mere end 110 år, og hører i dag blandt verdens største producenter. Faktisk er halvdelen af alle personbiler, der produceres i hele verden, udstyret med OSRAM-lamper. Som tysk producent lyser produkterne af kvalitet. Osram er markedsleder og tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet..

Se alt fra Osram