Indlæser...

Rigid Q-serie diffust dæksel

  • Polycarbonat dæksel
  • Flere farver
  • Passer til Q og Q2
As low as 305 ,- Regular Price 359 ,-

Inkl. moms

På lager
Luk
Tryk på køb for at vælge et produkt
Varenummer
R40036-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Klar

  • Farve lyktehus: Klar
  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Rigid Q-serie diffust dæksel

Snap on dæksel med diffust lysbillede.

Dette dæksel er fremstillet til at forvandle en hvilken som helst Q lygte fra Rigid til et arbejdslys. Dækslet kan tages af og på alt efter ønske og behov. Mange bruger dette dæksel på deres fjernlys lygte, og lafer det om til et arbejdslys når de har brug for fuld sprededning fra lygten. Her kan man enkelt veksle mellem de forskellige lysbilleder alt efter dine behov.  

Robuste dæksler i forskellige farver

Disse dæksler passer til både Q og Q2 lygterne fra Rigid. De er fremstillet i polycarbonat og er derfor særdeles slidstærke og robuste. Snap on funktionen gør at de er enkle at tage af og på. Du kan vælge mellem forskellige farver, hvor det hvide og sorte dæksel er lafet for at beskytte eller skjule lygterne, hvorimod de andre er klare og derfor har anderledes effekter. Vi sælger rigtig mange orange dæksler, idet du får et det du får et meget bedre lys til tåge, støv og snevejr.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Rigid Q-serie diffust dæksel.

Rigid logo

Rigid har de allerbedste LED-lys. De producerer LED-lamper som alle prøver at matche, og de er innovatøren og pioneren i branchen og skaber nogle fantastiske og virkelig robuste lamper. Fremstillet i USA med utrolig kvalitet. Rigid sælges med 5 års garanti til både virksomheder og private.

Se alt fra Rigid
LumenDaylight.dk – Anmeldelser