Indlæser...

Redtronic advarselslys /m ophæng

  • Særdeles kraftig
  • Enkel at montere
  • Cigarettænder stik

Inkl. moms

Udsolgt
Varenummer
54050-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Redtronic advarselslys /m ophæng

LED advarselslys med ophæng til rudemontering

Dette er et genialt produkt, der er beregnet til montering på for- eller bagruden indeni bilen. Sugekoperne lader dig enkelt montere advarselslyset på ruden. Lampen har et "skjold" som reducerer genskin i ruden fra advarselslyset, så chaufføren ikke forstyrres af advarselslyset. Med en cigaretstik færdigmonteret på lampen med afbryder er det utroligt enkelt at montere lampen, og den er klar til brug med det samme.

Hvad gør dette produkt så godt?

Fordelen ved dette produktet er at man ikke behøver at montere advarselslyset udvendigt på bilen. Lampen kan også bruges til udrykningskøretøjer, hvor der ønskes en skjult montering. Advarselslyset kan også utroligt nemt flyttes mellem køretøjer hvis man skulle ønske det, og der tilkobles direkte i bilens cigaretstik. Lampen er godkendt som advarselslys og er utroligt kraftig. Lampen leveres med 5 års garanti.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølge 1 stk Redtronic Dash Mount advarselslys med beslag og sugekoper, samt en cigaretstik med afbryder til strømtilførsel.

Redtronic logo

Britiske Redtronic har produceret advarselslamper i førsteklasses kvalitet siden 1983, og kan skrive under på fulde 5 års garanti og en samlet produktion i England. Hele produktsortimentet oser af kvalitet, og fokuserer på godkendte advarselslyssystemer. Redtronic findes i 42 lande verden over og distribueres af Lumen Daylight.

Se alt fra Redtronic

Anbefalet Tilbehør

LumenDaylight.dk – Anmeldelser