Indlæser...

Har jeg brug for en styrestrømgiver?

Introduktion

Nogle biler har brug for en digital læser til at styre fjernlysene. Du skal bruge en digital læser, når det ikke er muligt at måle et normalt 12v signal, når fjernlyset er tændt. Hvis det lykkes dig at måle 12v-signalet, får du ikke brug for sådan ekstraudstyr.

CanM8

Det er den type, der fungerer med de fleste biler. Det er det billigste, men også det sværeste at installere. For den skal monteres inde i bilens coupé. Den er forbundet til ledninger på et givent sted og giver dig et styrestrømssignal tilbage, som du tilslutter relæsættet.

XBB trådløs

Den fedeste og absolut dyreste løsning. Sæt XBB-donglen i diagnosestikket inde i bilen. Brug XBB-relæet på relæsættet. Vælg biltypen i appen og se, at den fungerer sammen med bilens originale fjernlys.

Modernum

Meget brugt af vores professionelle kunder. I modsætning til CanM8 behøver du ikke gå ind i coupéen og dermed spare en times arbejde. Sparet tid er penge, der spares til et værksted. Kan programmeres med separat USB og software downloades fra Modernums hjemmeside.

 

For at læse en supplerende vejledning om styrestrøm læs bloggen vår her.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser