Indlæser...

Truck-Lite LED rotorblitz

  • Høj kvalitet
  • Rimeligt varselslys
  • Godkendt

Inkl. moms

Udsolgt
Luk
Varenummer
TL-SS10013-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Truck-Lite LED rotorblitz

Kompakt LED rotorblitz.

Dette er en rimelig og fleksibel rotorblitz. Den er godkendt til vejbrug i Danmark og har en utroligt høj kvalitet. Den leveres i tre varianter med samlet seks forskellige programmer man kan vælge imellem.   

Hvad gør rotorblitzen så god?

Det allerbedste ved dette advarselslys er den utroligt gode kvalitet, og hvor robust den er. Den har et transparent og rillet dæksel med orange lys som giver 160 graders sprededning. Du kan ogsat vælge mellem forskellige monteringsalternativer. Skruefastgørelsen er for permanent montering, Pigfastgørelser for høj montering, mens magnetfastgørelsen er perfekt til midlertidig montering på f.eks et biltag. Med magnet slipper du for at skrue hul i taget, og den vil være enkel at tage af og på. Den er testet til at holde op til 80km/t og leveres med 12v cigaretænder stik.  

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Rotorblitz med det nødvendige udstyr.

Truck Lite

Truck Lite er et av verdens største selskaper innen automotiv belysning. I tillegg til å være sitt eget brand med enorme OEM fabrikker i europa, så eier de også en rekke andre kjente aktører innen belysning i verden. Som for eksempel Rigid, Ecco og Code3. Truck Lite produktene er i seg selv kjent for å være god OEM kvalitet.

Se alt fra TruckLite
LumenDaylight.dk – Anmeldelser