Indlæser...

Lumen Xenonsæt til MC

Bedømmelse:
94 % of 100
  • Perfekt til MC eller ATV
  • Passer til alle køretøjer
  • 3-4 gange mere lys
As low as 529 ,-

Inkl. moms

På lager
Den type pære, som din bil anvender. Du kan tjekke dette i vores produktsøger eller i din manual.
Tryk på køb for at vælge et produkt
Varenummer
12200-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Lumen Xenonsæt til MC

Komplet sæt til MC, ATV og snescooter.

Se bedre og bliv set bedre med xenon på din MC. Fordelene er mange ved at opgradere til xenon på din MC. Det vigtigste er at man bliver lagt mærke til i trafikken og får langt bedre sigtbarhed. Dette sæt giver dig mindst 3 gange mere lys end hvad der originalt medfølger halogen. Det er virkelig en god opgradering.   

Canbus-system

En xenonpære har ikke glødetråd som halogen har, og dette gør at du får et mere stabilt lysbillede og ikke mindst længere levetid. Nogle nyere MCer, deriblandt BMW har pæretjek på deres motorcykler. Vi har derfor to forskellige sæt, så du kan være rustet til alt. Tynd ballast er standard version som er lidt mere placeringsvenlig, men denne understøtter ikke canbus-systemet. Tyk ballast er en fuld digital ballast som er til for at undgåt fejlmeldinger og understøtter canbus-systemer. Vælger du tyk ballast så garanterer vi at du ikke får fejlmeldinger. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk xenonpærer, 1 stk ballast, og en dansk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.