Indlæser...

Lazer universal tagbeslag

  • Til tagmontering
  • For LED-ramper
  • Genial montering
As low as 469 ,-

Inkl. moms

På lager
Tryk på køb for at vælge et produkt
Varenummer
LZTAKBRUNI-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Lazer universal tagbeslag

Universale godketter til tagmontering af LED-ramper

Har du lyst til at montere en LED-rampe på taget, men er ikke helt klar over hvordan du skal gøre det? Så er disse beslag helt perfekte. Specialfremstillet til tagmontering af LED-ramper, hvilket giver et unikt og vanvittigt flot udseende. Beslagene kan anvendes på alle ramper og køretøj, så du kan få præcis den montering du ønsker dig!

Genial montering

Disse godkettene er specialfremstillet til at give en perfekt tagmontering af en LED-rampe. For de fleste biler vil ramper i størrelsesmålene 100-140cm passe bedst, men bemærk at bilen har stor påvirkning på hvilken rampe der passer bedst. Her vil det være vigtigt at måle efter for at se hvilken rampe, der vil passe til din bil. Du kan se alle størrelsesdiagrammer og monteringsvejledninger i tillægsoplysnings fanen ovenover. Beslagene er i pulverlakkeret rustfrit stål for lang levetid, og leveres med tyverisikre skruer.

Valg af beslag

Beslagene kan leveres til biler med og uden tagskinner. Her er du nødt til at vælge den version som din bil har. Når dette så er valgt, så skal du nu måle den bredde du vil få mellem de beslag de skal monteres på, og kontrollere at det hele er rigtigt i forhold til den valgte rampe. Til slut skal du vælge et tagbeslag afhængigt af højden. Her skal du måle det højeste punkt på bilen for at se, hvor stor afstand du vil få mellem rampen og taget. Beslagene leveres i flere højder, således at du kan finde den version, der passer til netop din bil og den rampe du ønsker at montere. Du må hellere end gerne stike os for at få lidt hjælp til at vælge beslaget og lygten til din bil.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk tagbeslag, samt alt det nødvendige udstyr til monteringen.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT