Indlæser...

Modernum Digital Lightning 1200

Bedømmelse:
98 % of 100
  • CANbus styrestrømssignal
  • Fungerer med dynamisk fjernlys
  • Enkel montering
1.779 ,-

Inkl. moms

100+ På lager
Varenummer
MO651200

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør
  • Strømstik: Deutsch - 2 pin
  • Spænding: 12 V, 24 V

Modernum Digital Lightning 1200

Enklere tilkobling af ekstralys på køretøjer med xenon eller LED

Køretøjer bliver stadigt mere og mere avancerede, og dette kan til tider gøre det mere problematisk at hente styrestrømssignalet ud til ekstra fjernlys. Dette kan være en stor hindring for nogle, idet den mest ideelle opkobling for ekstralys er med et styrestrømssignal, således at ekstralysene automatisk tændes sammen med dine originale fjernlys. Her er heldigvis en perfekt og enkel løsning på dette problemet! Du kan se alle de bilmodeller som dette modul understøtter her.

Genialt og smart modul

Modernum Digital Lighting 1200 er lavet til nyere køretøjer, hvor man ikke finder et 12v/24v signal til fjernlysene. Dette er standard hos nyere køretøjer, der kommer med LED-fjernlys originalt, men også visse modeller med xenonlys. Digital Lighting 1200 er designet til at være enkel og brugervenlig. Dette modul kan installeres på så kort tid som 15 minutter af en erfaren montør. En af de store fordele ved dette modul er at den ikke leveres med software installeret. Dette downloades i stedet direkte fra Modernum, således at du altid får den seneste software udgave. Dette gør det også nemt at flytte modulet fra en bil til en anden, og gør at der aldrig er forældet software. Alle tilgængelige bilmodeller, koblingsskemaer, datablade og plug & play tilbehør kan ses i tillægsoplysninger fanen ovenfor.

Montering og tilkobling

Modulet monteres i motorrummet og læser CANbus signalerne fra køretøjets originale lygter, således at modulet kan registrere om bilens fjernlys er aktiveret eller deaktiveret. Modulet har et påmonteret deutsch-stik som kan tilkobles direkte på ekstralyset, og så er monteringen færdig. Hvis du skal montere flere lamper med deutsch-stik, så kan du bruge en af disse plug & play Y-split kabler: 1x Deutsh til 2x Deutsch eller 1x Deutsch til 4x Deutsch. Hvis du skal montere lamper fra f.eks Lazer som bruger et Superseal stik, så kan du bruge en sådan plug & play overgang: Deutsch til Superseal overgang.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken får du 1 stk. Modernum Digital Lighting 1200 modul med alt det du behøver til opkoblingen samt 1 stk. USB-stik.

Modernum logo

Modernum er i dag en førende producent på markedet, som fokuserer på at levere smarte og kundetilpassede løsninger til køretøjer. Modernum er særlig kendt for sine løsninger omkring CANbus systemer og er i dag en af de førende Se flere produkter her

ANDRE HAR OGSÅ OVERVEJET

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT