Indlæser...

Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dækspumpe

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Genopladelig
  • Mange anvendelsesområder
  • Hukommelsesfunktion
389 ,-

Inkl. moms

Kommer på lager
Varenummer
OSOTIR2000

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Garanti: 2 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør
  • Størrelse dybde (cm): 7
  • Størrelse højde (cm): 17
  • Størrelse bredde (cm): 7

Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dækspumpe

Praktisk og funktionel dækspumpe fra Osram

Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dækspumpe er en genopladelig dækspumpe med digitalt display for enklere og mere nøjagtige trykmålinger og inflation af dæk, som samtidigt viser dig trykværdierne i BAR, kPA og PSI. Dækspumpen kommer med hukommelsesfunktion og op til fire forskellige værdier til forskellige dæk, der kan programmeres og gemmes. Den slukkes også automatisk, når det korrekte og forhåndsindstillede tryk er opnået.

Hvad gør dækspumpen så god?

Med det medfølgende USB-kabel er Osram Tyreinflate 2000 genopladelig, og der kræves intet 12V-stik til strømforsyningen. Den kan anvendes til at pumpe bildæk op, men kan også bruges til cykel-, scooter- og motorcykeldæk. Dækspumpen er perfekt til at bruge på farten, og kan medbringes næsten hvor som helst. Den kommer også med en powerbank-funktion, og kan anvendes som oplader til f.eks. mobiltelefoner.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 1 stk. Osram Tyreinflate 2000 minikompressor dækspumpe, micro USB opladekabel, opbevaringsæske, beslag til montering og opbevaring på cykel. Der medfølger også et adaptersæt i 2 dele, der kan bruges som kobling på cykler, bolde eller gummibåde med Presta-ventiler.

Osram logo

Osram har været verdensledende inden for bilbelysning i mere end 110 år, og hører i dag blandt verdens største producenter. Faktisk er halvdelen af alle personbiler, der produceres i hele verden, udstyret med OSRAM-lamper. Som tysk producent lyser produkterne af kvalitet. Osram er markedsleder og tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet..

Se alt fra Osram

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT