Indlæser...

Lazer Monteringsbeslag

  • Sidemonterede beslag
  • Lavprofil montering
  • Mat sort farve
169 ,-

Inkl. moms

20+ På lager
Varenummer
LZ1118K-B

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lazer Monteringsbeslag

Sidemonteringsbeslag til lavprofil montering.   

Disse beslag er perfekte til dig, som ønsker en mere lavprofil montering eller har brug for at fastgøre lygten fra siderne. De fleste Lazer lamper leveres originalt med fleksible fastgørelsesbeslag i bunden af lygten. Med sidebeslag kan du nu fastgøre lygten bagtil på en lodret væg eller gøre lygten langt mere lavprofil. Sidebeslagene giver dig altså langt flere monteringsmuligheter til dine Lazer lamper. Disse beslag er geniale til montering på trange områder eller montering på grillen. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk pulverlakkerede aluminiumsbeslag i sort farve. Der medfølger også skruer, møtrikker, foringer, spændeskiver og gennomgangsbolt i rustfrit stål. Alt hvad du behøver for at fastgøre beslagene til én Lazer lygte.  

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer

Anbefalet Tilbehør